Μεταφραση

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

8 λόγοι που θα «κολλήσεις» με το Legion!

Είδαμε το 1ο επεισόδιο της νέας σειράς του Noah Hawley, πριν την επίσημη προβολή του, και ανυπομονούμε να μάθουμε τι γίνεται στη συνέχεια.


Ο David, ένας κυνηγημένος άνθρωπος, δραπετεύει από το νοσοκομείο και αναζητά καταφύγιο στην αδερφή του Amy (Katie Aselton). Αλλά η ανησυχία της Amy για τον αδερφό της μπλοκάρεται από την επιθυμία της να προστατεύσει την τέλεια εικόνα της ζωής που έχει χτίσει για τον εαυτό της.

Τελικά, η Syd οδηγεί τον David στη Melanie Bird (Jean Smart), μια τρυφερή αλλά απαιτητική ψυχολόγο με κοφτερό μυαλό και αντισυμβατικές μεθόδους. Μαζί με την ομάδα της, τον Ptonomy (Jeremie Harris), την Kerry (Amner Midthunder) και τον Cary (Bill Irwin), πρόκειται να οδηγήσει τον David σε έναν απίστευτο κόσμο με νέες δυνατότητες.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου (22.40) το «Legion» κάνει πρεμιέρα στο FOX.
Εμείς παρακολουθήσουμε το 1ο επεισόδιο λίγο νωρίτερα και σε προετοιμάζουμε. Δεν βρίσκεις κάθε μέρα κάτι τόσο καλοφτιαγμένο στο είδος επιστημονική φαντασία/ψυχολογικό θρίλερ/δράμα!

Η ατμόσφαιρα θυμίζει Στάνλεϊ Κιούμπρικ
Επηρεασμένο από τις ταινίες του Κιούμπρικ, το Legion από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δίνει την εντύπωση πως διαδραματίζεται σε μια πιο άλλη εποχή με τα στοιχεία περασμένα στο γυαλί όπως θα τα φανταζόταν ο Κιούμπρικ το 1968 στο «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος».