Μεταφραση

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές

Στο Innato Tenerife τρως μόνο υπό το φως των κεριών κι απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα


Το «Innato Tenerife» δεν είναι ένα συνηθισμένο εστιατόριο, αφού οι πελάτες δειπνούν γυμνοί, το φαγητό εκτός από πιάτα σερβίρεται και πάνω στα γυμνά σώματα των σερβιτόρων, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ενώ απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα αλλά και το στρες. 

Το εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του επισήμως μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο και είναι το πρώτο του είδους στην Ισπανία, αυτοδιαφημίζεται πως προσφέρει «οργασμική ατμόσφαιρα» και ανάμεσα στα σπέσιαλ πιάτα, υπάρχει το «αφροδισιακό μενού» που σερβίρεται πάνω στα γυμνά σώματα των σερβιτόρων που εργάζονται εκεί και λειτουργούν σαν «γυμνά τραπέζια», με ένα φύλλο συκής ή αμπελόφυλλο στα επίμαχα σημεία.  

Οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φωτογραφικές μηχανές όταν μπαίνουν στο χώρο και συνέχεια οδηγούνται σε ένα δωμάτιο όπου αλλάζουν τα ρούχα τους με ένα μπουρνούζι. Μετά κατευθύνονται προς το τραπέζι τους, που φωτίζεται μόνο από κεριά, όπου μπορούν αν θέλουν να βγάλουν το μπουρνούζι και να μείνουν τελείως γυμνοί. Τα τραπέζια χωρίζονται με φυτά μπαμπού ώστε να υπάρχει η απαραίτητη διακριτικότητα ανάμεσα στους πελάτες χωρίς να φοβούνται πως θα τους δουν οι υπόλοιποι. 

Από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι το επιδόρπιο «Happy Endings», όπου οι γυμνοί σερβιτόροι καλύπτονται από λιωμένη σοκολάτα και οι πελάτες μπορούν να βουτήξουν σε αυτή φράουλες. Εξίσου δημοφιλές είναι το μενού «Pulp Fiction» που περιλαμβάνει χταπόδι, πατάτες και πάπρικα και κοστίζει 150 ευρώ.  

Ο ιδιοκτήτης Tony de Leonardis, που εμπνεύστηκε την ιδέα από το αντίστοιχο εστιατόριο που λειτουργεί ήδη στο Λονδίνο, λέει πως οι πελάτες εξοικειώνονται αμέσως στο να τρώνε γυμνοί. Όσοι έχουν πάει δε κάνουν λόγο για μια αναζωογονητική εμπειρία στην ερωτική τους ζωή.