Μεταφραση

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

«Μάτια ερμητικά κλειστά»: Μάσκες, μαστίγια, δέρμα και πολύ σεξ για διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς

Όταν η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα...


Ομαδικά όργια… με σκηνικά αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά» στο σεξ κλαμπ που άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες και καλεί τους απανταχού λάτρεις του σεξ να το γνωρίσουν.

Βέβαια το χέρι πρέπει να μπει πολύ βαθιά στην τσέπη μιας και για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τα ειδικά προνόμια που προσφέρει το «Snctm» καλείται να πληρώσει 1.500 λίρες τη βραδιά ή στην καλύτερη 1.200 σε περίπτωση που έχει μαζί του την παρτενέρ του.

Όσο για τα μέλη του «Snctm» εκτός του ότι έχουν υπογράψει «όρκο αίματος», πληρώνουν και την ετήσια συνδρομή των 60.000 λιρών προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά δωμάτια και γενικά να... τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης. Ο ρεπόρτερ της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι και περιγράφει πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί συμμετέχουν στα όργια.

Φορώντας δερμάτινα εσώρουχα ή και εντελώς γυμνές οι αιθέριες υπάρξεις καλύπτουν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούν μαστίγια και φορούν κονκάρδες με μηνύματα όλο νόημα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» και καλούντους... συμμετέχοντες σε στιγμές που θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα.

inner

inner


inner

inner