Μεταφραση

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

Κλασικό και αγαπημένο πιάτο


Υλικά για 2-4 άτομα:

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
  • Ελαιόλαδο
  • Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
  • Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
  • Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
  • Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
  • Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.