Μεταφραση

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

#OhNoYouDidnt: Ο Ben Affleck αποκαλύπτει Reveals την ολοκλήρωση της αποτοξίνωσής του σε post στο Facebook

Ο Ben Affleck, ο οσκαρικός σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής των DC Universe ταινιών της Warner Bros ως χαρακτήρας του Batman, έγραψε αυτόν τον μήνα σε μια ανάρτησή του στο Facebook ότι ολοκλήρωσε τις θεραπείες του για τον αλκοολισμό.


Ο πολυζήτητος, ο οποίος συμμετείχε τελευταία φορά στην ταινία της Warner Bros που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη με τίτλο "Live By Night", την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε, λεγόταν πως θα σκηνοθετήσει το επόμενο reboot του Batman, ωστόσο τη δουλειά πήρε ο Matt Reeves.

Ακολουθεί το post καθεαυτό, από το Official Profile του στο Facebook:Επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της Warner Bros είναι το πολυαναμενόμενο Justice League, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot και Jason Momoa, και είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 17 Νοέμβρη παγκοσμίως.

Όταν ο Affleck αποχώρισε από σκηνοθέτης του νέου Batman, δήλωσε πως είναι, ωστόσο, πολύ αφιερωμένος σε αυτό.

“Υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που καταλαμβάνουν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές εκκατομυρίων ανθρώπων,” είπε τότε. “Έχοντας αυτόν τον ρόλο, απαιτή αφοσίωση, πάθος και την καλύτερη παρουσία που μπορώ να δώσω. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορώ να κάνω και τις δυο δουλείς στο επίπεδο που απαιτούν. Μαζί με την παραγωγή αποφασίσαμε να βρούμε έναν συνεργάτη σκηνοθέτη που θα με βοηθήσει σε αυτή την πολυαναμενώμενη ταινία. Έχω ακόμη ρόλο σε αυτό, και το φτιάχνουμε, αλλά ψάχνουμε επίσης σκηνοθέτη. Η αφοσίωσή μου για το project δεν έχει χαθεί, και ανυπομονώ να το ενσαρκώσουμε για τους fan σε όλο τον κόσμο.”