Μεταφραση

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


Υλικά για 2 άτομα:

  • 300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ελαιόλαδο
  • Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί

Εκτέλεση:
  • Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά.
  • Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί.
  • Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα.