Μεταφραση

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Lea Michele και ο Darren Criss συναντιούνται ξανά για ένα Facebook LIVE

Απαντήσανε σε ερωτήσεις fans, και μεταξύ άλλων, θυμηθήκανε τα παλιά μιλώντας για το Glee και τις μοναδικές στιγμές που περάσανε κατά τη διάρκεια της σειράς.

Αυτά δημοσίευσαν στις προσωπικές τους σελίδες:

Η Lea Michele και ο Darren Criss έχουν γίνει γνωστοί περισσότερο, από την συμμετοχή τους στη δημοφιλή νεανική σειρά Glee που προβαλόταν στο FOX. Ωστόσο και οι δύο έχουν κάνει το επόμενο βήμα στις καριέρες τους με αρκετή επιτυχία στον τομέα τους.

Οι δύο ηθοποιοί και τραγουδιστές, είναι φαν των social media και πολύ καλοί φίλοι καθώς ανεξάρτητα από το πρόγραμμά τους, δεν έχουν χάσει επαφή.

Η Lea Michele βρέθηκε μαζί με τον Darren Criss και τον Chord Overstreet, αρχικά για φαγητό, ως ένα μικρό Glee reunion οπως το αποκάλεσαν και το επόμενο βράδυ εκείνη και ο Darren Criss αποφασίσανε να κάνουν μια Facebook Live μετάδοση ώστε να έρθουν σε αμεσότερη επαφή με τους fan τους σε όλο το διαδίκτυο, μέσα από το διαμέρισμα του Darren.Ένω μίλησαν για το Glee, για τους φίλους και συναδέλφους που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές τους, και τις απίθανες στιγμές που τους χάρησε το show, αναφέρθηκαν στις τρέχουσες ασχολείες τους, και τα σχέδιά τους για το άμεσο ή έμμεσο μέλλον.

Ο Darren μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μπάντα με την οποία ασχολείτε την τρέχουσα περίοδο μαζί με τον αδερφό του "Computer Games Music Project", καθώς και για τις εμφανίσεις του σε διάφορες σειρές (βλ. American Horror Story, The Flash, American Crime Story) και για μια ταινία που θα συμμετέχει.Η Lea μίλησε για τον νέο της δίσκο με τίτλο "Places" καθώς επίσης και για την περιοδία που έκανε στο Λονδίνο μαζί με την Amber Riley η οποία υποδυόταν την Mercedes στο Glee, και με την οποία έχουν επίσης πολύ καλή σχέση.

Η Lea δήλωσε πως ακόμη και σήμερα, βλέπει συχνά επεισόδια από τη δημοφιλή σειρά, και με ευχαρίστηση αναβιώνει καταστάσεις που της χαρίσανε όμορφες στιγμές στο παρελθόν ενώ δήλωσε πως υπάρχουν στιγμές που ακούει νέα τραγούδια και σκέφτεται πως θα ήταν ότι πρέπει για την Rachel Berry.

Ο Darren παραδέχτηκε πως έχει πολύ καιρό να δει τον εαυτό του ως Blaine Anderson στην μικρή οθόνη. Ωστόσο, μας έδειξε πως το Glee έχει ιδιαίτερο σημείο στην καρδιά του καθώς μια αφήσα της σειράς βρίσκεται κρεμασμένη επάνω από το πιάνο του και έχει κρατήσει την στολή των Warblers την οποία και φόρεσε.


Έπειτα από την επική τους συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες, τραγούδησαν μερικά τραγούδια προς τιμή των fans τους ξυπνώντας ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν.