Μεταφραση

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Παρουσιάστηκε επισήμως το Xiaomi Mi Max 2

Όπως είχε ανακοινωθεί, η Xiaomi έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Mi Max 2 στην Κίνα, με την έμφαση να δίνεται στην αυτονομία.

Το Xiaomi Mi Max 2 είναι ένα phablet με χωρητικότητα μπαταρίας 5300 mAh, στοιχείο που υπόσχεται αρκετά καλές επιδόσεις στο θέμα της αυτονομίας. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 625, ο οποίος είναι και αυτός προσανατολισμένος προς την κατεύθυνση της καλής διαχείρισης ενέργειας. Η οθόνη του Xiaomi Mi Max 2 έχει διαγώνιο 6.44 ιντσών με πολύ μικρά περιθώρια στο πλαίσιο, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης να καταλαμβάνεται από την οθόνη της συσκευής.Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, ενώ το Xiaomi Mi Max 2 θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές όσον αφορά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στα 64 και 128 GB. H πίσω κάμερα του Xiaomi Mi Max 2 είναι στα 12 Megapixel, με αισθητήρα Sony IMX386 στα 1.25 μm. Είναι ενδιαφέρον το ότι η Xiaomi επέλεξε να μην εξοπλίσει το Mi Max 2 με δεύτερη κάμερα στην πρόσοψη, δείχνοντας ότι αυτό το μοντέλο της δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για selfies.

Εμπρός υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος. Το Xiaomi Mi Max 2 είναι εφοδιασμένο με θύρα USB Type C, ενώ μπορεί να φορτίσει τα 2/3 της μπαταρίας του σε μόλις μία ώρα με τη βοήθεια της τεχνολογία Quick Charge 3.0. Η τιμή του στις αγορές εκτιμάται ότι θα παραμένει κάτω από τα 300 ευρώ.