Μεταφραση

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Press Release: Το Professional Diploma in Digital & Social Media, της KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece παραμένει το καλύτερο και πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media για 2η χρονιά.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Professional Diploma in Digital & Social Media της Knowcrunch, κρατάει τον τίτλο του καλύτερου στο είδος του.

Το Professional Diploma in Digital & Social Media, της KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece παραμένει το καλύτερο και πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media για 2η χρονιά.

Το Digital & Social Media Diploma, που βραβεύτηκε στα Social Media Awards του Social Media World ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για Digital & Social Media επικοινωνία και marketing για το 2016 & 2017, είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο αυτό.

Συνεχίζει να ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και όλοι οι απόφοιτοί του γίνονται εξειδικευμένοι επαγγελματίες, είτε είναι φοιτητές, εκπαιδευτές ή επαγγελματίες και να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των υποψηφίων σπουδαστών, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 350 συνολικά απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πάνω από 150 εταιρείες της αγοράς.

«Η Knowcrunch δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει τις καλύτερες γνώσεις έτσι ώστε οι απόφοιτοί του diploma να αποκτήσουν μοναδική μόρφωση, να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και να ανακαλύψουν το ψηφιακό τους μέλλον στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας», αναφέρει ο Αποστόλης Αϊβαλής, Managing Partner της aival.com που έχει αναλάβει και το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Το 7ο Digital & Social Media Diploma, διάρκειας 122 ωρών θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα) με εισηγητές 16 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς, ενώ το 4ο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης  θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Οδός 25η Μαρτίου & Παραλία, Θεσσαλονίκη).

Σχετικά με τους οργανισμούς:
Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing, και τα soft skills.

Το Deree - The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Δελτίο Τύπου [KNOWCRUNCH] - [Deree - The American College of Greece]