Μεταφραση

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Διάθεση του τελικού Android O Developer Preview

Το Android O βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επίσημη διάθεση, με την Google να προσφέρει την τελική έκδοση Developer Preview. 

Όσοι έχουν στην κατοχή τους μία συσκευή Nexus ή Pixel, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα Android Beta, θα μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση Android O Developer Preview και μάλιστα την τελευταία έκδοση πριν από την ολοκληρωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Παραδοσιακά, η Google δίνει την τελική δοκιμαστική έκδοση κοντά στον Ιούλιο, ενώ ένα μήνα μετά αναμένεται να ακολουθήσει η επίσημη εμπορική έκδοση του mobile λειτουργικού.

Στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση του Android O έχουν γίνει οι τελευταίες πινελιές, με διορθώσεις σε bugs, μαζί με όλα τα APIs που καλούνται να δοκιμάσουν όλοι οι developers πριν από το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής. Πολλά θα είναι τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android O στο mobile οικοσύστημα της Google, ενώ τηρείται ακόμα σιγή ιχθύος αναφορικά με το ποιο θα είναι το συνοδευτικό όνομα της νέας έκδοσης του λειτουργικού.

Η διαθέσιμη έκδοση είναι η Android O Developer Preview 4, η οποία δίνει μία καλή εικόνα για μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο λειτουργικό όπως είναι το picture in picture, οι εμπλουτισμένες ειδοποιήσεις και πολλά άλλα.