Μεταφραση

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η Samsung λανσάρει το Note 7 στην Κορέα με νέο όνομα

Η Samsung, όπως είχε ήδη διαρρεύσει, θα λανσάρει εκ νέου το refurbished Note 7 στην κορεατική αγορά με τη νέα ονομασία Galaxy Note Fan Edition.

Βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις θα είναι φυσικά η διαφορετική μπαταρία η οποία υπήρξε και η πηγή των προβλημάτων για το Note 7 πέρυσι. Το Galaxy Note Fan Edition θα διαθέτει μικρότερη μπαταρία χωρητικότητας 3200mAh, έναντι 3500mAh του αρχικού Note 7. Επιπλέον, η νέα μπαταρία έχει περάσει και από τις δοκιμές οκτώ σημείων που έχει καθιερώσει η Samsung από τη σειρά Galaxy S8 και έπειτα.
Πέρα από τη διαφορετική μπαταρία, το Fan Edition θα διαθέτει το ίδιο πακέτο λογισμικού το οποίο έρχεται με τα νέα Galaxy S8 και S8+, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής βοηθού Bixby. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της «νέας» συσκευής είναι πανομοιότυπα με το Note 7, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία στο Galaxy Note Fan Edition χρησιμοποιήθηκαν αχρησιμοποίητα εξαρτήματα του Note 7, τα οποία με τον τρόπο αυτό ανακυκλώνονται με έναν πιο κερδοφόρο τρόπο.
Οι σχεδιασμοί της Samsung προβλέπουν την πώληση στην Κορέα έως και 400.000 συσκευών Fan Edition, ενώ η διάθεση της συσκευής σε άλλες αγορές θα αποφασιστεί αργότερα. Η τιμή του Galaxy Note Fan Edition στην κορεατική αγορά θα ανέρχεται στα 610 δολάρια ενώ θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum, και Silver Titanium, ενώ η κάθε συσκευή θα συνοδεύεται και από την ανάλογη χρωματικά προστατευτική θήκη.