Μεταφραση

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Μους σοκολατας, για να τους γλυκάνεις όλους!

Η πιο απλή, η πιο γρηγορη και η πιο γευστική συνταγή για να φτιάξετε μους σοκολάτας για να γλυκάνετε τα παιδιά ή τους καλεσμένους σας σε ένα τραπέζι. 

Φτιάξτε την χρησιμοποιώντας κάποιο από εργαλεία τάπερ (δείτε την εικόνα στο τέλος της συνταγής) και θα με θυμηθείτε.

Υλικά συνταγής
  • 5 αυγά
  • 120 γραμ. ζάχαρη
  • 200 γραμ. κουβερτούρα σοκολάτας
  • 100 γραμ. κρέμα γάλακτος

  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μίξερ, όπως το Σπιντυ Σεφ της Tupperware.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα (δοκιμάστε την Μαικρο Πλας Κανατα 1λ της Tupperware) και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας σιγά σιγά με μια σπάτουλα σιλικονης.
  3. Προσθέτουμε και το μείγμα αυγών που έχουμε χτυπήσει με το Σπιντυ Σεφ.
  4. Ανακατεύουμε πολυ καλά.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια ωραία πιατέλα, π.χ. την Σερβις 2λ.
  6. Βάζουμε την μους σοκολάτας στο ψυγείο να παγώσει.
  7. Μόλις δούμε ότι το μείγμα της μους έχει σταθεροποιηθεί, σερβίρουμε...
  8. Στην φώτο μπορείτε να δείτε τα εργαλεια που χρησιμοποιηθηκαν για τη συνταγή μους σοκολάτας μαζί με τα υλικά...


Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας:
Μία ώρα προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος:
Δεν χρειάζεται!
Μερίδες:
4
Βασικά υλικά:
Αυγά
Ζάχαρη
Κουβερτούρα
Κρέμα γάλακτος
Είδος Κουζίνας:
Διεθνής Κουζίνα
Κατηγορία συνταγής:
Εύκολες συνταγές
Συνταγές Για Μπουφέ - Πάρτυ
Συνταγές για παιδιά
Επιδόρπια - Γλυκά