Μεταφραση

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Φήμες για επερχόμενο smartwatch από το Xbox της Microsoft

Φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο δείχνουν το πώς θα μπορούσε να είναι ένα smartwatch με την υπογραφή του Xbox. 

Οι φήμες αφορούν σε ένα smartwatch το οποίο θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του φορητού gaming hub, χωρίς, όμως, να μπορεί να πει με βεβαιότητα το εάν θα το δούμε ποτέ να παίρνει το δρόμο της μαζικής παραγωγής. Πολλοί είναι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι είναι περίεργη η τοποθέτηση του σήματος του Xbox πάνω σε ένα wearable, αλλά δεν αποκλείεται η Microsoft να ήθελε να εξετάσει και αυτό τον εναλλακτικό τρόπο gaming.

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η Microsoft είχε ήδη προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μπει στην αγορά των wearables, επομένως δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει σοβαρές βλέψεις στο να επιστρέψει στην εν λόγω κατηγορία. Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, πάντως, εμφανίζεται μία συσκευή με την οθόνη στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος της υπάρχουν αισθητήρες που συναντά κανείς και σε άλλα smartwatches, όπως είναι η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δει κανείς μία τέτοια συσκευή για gaming εφαρμογές από την πλευρά της Microsoft, ειδικά εάν μπορούσε να συνδυαστεί με συγκεκριμένα games.