Μεταφραση

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Πώς να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου στο κρύο!

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες τα μαλλιά μας αντιδρούν! Μάθε ό,τι χρειάζεται!

Πράγματι ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα να φοράς σκουφάκια και ειδικά όσα είναι από συνθετικό υλικό ! Μπορεί να προσδίδουν έξτρα πόντους στο στυλ σoυ αλλά συγχρόνως τα μαλλιά λαδώνουν και χάνουν την φόρμα τους( ειδικότερα τα ίσια). Έτσι καλό είναι να χρησιμοποιείς σαμπουάν που καταπολεμούν τη περίσσεια λιπαρότητα και απαραίτητα κοντίσιονερ μετά το λούσιμο για να δυναμώσει η τρίχα.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να φριζάρουν εξαιτίας της υπερβολικής υγρασίας. Τα σέρουμ για τα μαλλιά είναι ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις λόγω της συμπυκνωμένης σύνθεσής τους. Βάλε στις παλάμες σου μία με δύο σταγόνες, τρίψε τα χέρια και άπλωσέ το προϊόν απαλά στα μαλλιά σου.

Επίσης, ο κρύος αέρας μπορεί να τα αφυδατώσει ακόμα περισσότερο. Για το λόγο αυτό πρέπει η φροντίδα τους να είναι στοχευμένη και συστηματική. Για παράδειγμα, το χειμώνα δεν χρειάζεται να λούζεσαι κάθε μέρα ή να εφαρμόζεις υπερβολική ποσότητα σαμπουάν, γιατί έτσι αποβάλλεται η λιπαρότητα που είναι απαραίτητη για την προστασία του τριχωτού της κεφαλής από εξωτερικούς παράγοντες. Αν παρ’ όλα αυτά οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας απαιτούν τακτικό λούσιμο, επένδυσε οπωσδήποτε, σε μια μάσκα επανόρθωσης, που θα τους χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση.